Beställ Levitra

levitraFarmakologiskt medel Levitra är det säkraste bland alla läkemedel som produceras för behandling av erektil dysfunktion hos män. Det ursprungliga läkemedlet produceras av det tyska företaget Bayer Pharma AG. Priset på tabletterna är ganska högt, vilket är förknippat med storskaliga kliniska prövningar av läkemedlet av medicinska forskare.

Beställ Levitra från vårt onlineapotek

Mycket ofta riskerar köpare som gör en beställning av den ursprungliga Levitra på Internet att få en falsk kostnad för denna produkt. Men vårt onlineapotek erbjuder exakt det ursprungliga farmakologiska preparatet. Äktheten hos Levitra bekräftas av relevanta dokument. Genom att kontakta vårt apotek får köparen följande ytterligare trevliga bonusar:

  • En rabatt på en artikel om köpet görs under de olika kampanjerna.
  • Bekväm och snabb leverans.
  • Online-konsultation av vår operatör, som kommer att besvara alla dina frågor.

Beskrivning: Levitra

Levitra är den ursprungliga farmaceutiska produkten. Man tror allmänt att dess effektivitet är högre än den populära Viagra . Verktyget används för att förbättra manlig styrka och för att behandla impotens orsakad av olika skäl: fysiologisk, psykologisk, blandad.

Den aktiva ingrediensen i Levitra är vardenafil. Det har en positiv effekt på tillståndet i blodkärlets inre foder, deras funktion hos patienter med hjärtsvikt eller ischemisk hjärtsjukdom. En enda dos av produkten eller behandling med en kurs kan öka blodflödet i ljumskenområdet. Vid kronisk prostatit föreskrivs män Levitra för en behandlingskurs i 30 dagar. Medicinen hjälper till att träna kärlen i det reproduktiva systemet, påskynda ämnesomsättningen.

Tillämpning och kontraindikationer av Levitra

Innan du använder Levitra rekommenderas att du konsulterar en läkare för råd. Specialisten kommer att kunna ta reda på orsakerna till problem med styrka, avslöja dolda sjukdomar och förskriva rätt dosering. Dessutom är ett besök hos en läkare också nödvändigt för att honom ska kunna fastställa förekomsten eller frånvaron av kontraindikationer för att ta Levitra.

Det är förbjudet att använda läkemedlet om patienten:

  • under 18;
  • har en individuell intolerans eller allergi mot den aktiva substansen vardenafil eller andra komponenter i Levitra;
  • lider av allvarliga patologier eller defekter i hjärt-kärlsystemet, mag-tarmkanalen eller andra inre organ, hypertoni, hypotoni;
  • fick en stroke eller hjärtattack under det senaste halvåret;
  • tar HIV-proteashämmare.
  • patienten har outvecklade könsdelar och sekundära tecken, fysiologiska patologier för strukturen eller funktionen hos penis finns;
  • patienten har ett aktivt stadium av gastrointestinala ulcerativa processer.
  • har en predisposition till priapism;
  • har degenerativa processer på näthinnan;
  • tar nitratbaserade mediciner eller kväveoxidgivare samtidigt.

Levitra släpps i två dosformer:

  1. tabletter : tillgängliga i doser på 5, 10, 20 mg. Läkemedlets verkan börjar 15–20 minuter efter administrering. Effektens varaktighet är 6–12 timmar. Rekommenderad dos är 20 mg per dag. Den maximala dosen på 40 mg kan endast förskrivas av en läkare om patienten har diabetes eller återhämtar sig från en prostatektomi.
  2. Orala dispergerbara tabletter : dos 20 mg. Lös på tungan. Den rekommenderade dagliga dosen är 1 tablett (20 mg). Läkemedlets verkan är cirka 10 timmar.

För att påskynda verkan av det aktiva ämnet och uppnå maximal effekt, följer enkla regler:

  1. Vid behandling av Levitra är det nödvändigt att utesluta användningen av alkohol och feta livsmedel, eftersom de avsevärt minskar läkemedlets effektivitet.
  2. Tabletterna tas på tom mage.
  3. Det är förbjudet att dricka produkten med grapefruktjuice, eftersom det förstärker effekten av tabletterna och kan leda till en överdos.

Att köpa Levitra utan medicinsk recept

I vårt onlineapotek behöver du inte ett medicinskt recept för att köpa Levitra. Detta är bekvämt för män som inte vågar gå till en läkare med sitt intima problem och känner sig generade. Impotens är en känslig fråga, inte alla kan dela det ens med en läkare.
Det är dock tillrådligt att besöka en specialist och genomgå en undersökning innan du tar Levitra. Detta krävs för att utesluta möjligheten till biverkningar och överdosering av läkemedel. Dessutom, efter diagnosen, kommer läkaren att kunna utesluta en allergisk reaktion, oförenlighet med andra mediciner, om patienten tar dem.

Levitra-biverkningar

I händelse av en överdos av läkemedlet eller en allergisk reaktion på en av komponenterna i Levitra kan biverkningar manifestera sig vid följande tillstånd:

  • halsbränna, illamående, kräkningar, kolik, aptitlöshet, förstoppning;
  • ökad sömnighet, slöhet, nedsatt minne, koncentration, nedsatt koordination, huvudvärk, yrsel;
  • rinit, näsblödningar, svullnad av slemhinnorna i gommen eller struphuvudet;
  • värmevallningar, hudens rodnad;
  • ökad fotokänslighet;
  • förändringar i blodtryck, andnöd, problem i hjärt-kärlsystemet.
  • myalgi, muskelvärk, kramper;
  • förändring i skärpan i synen, lacrimation, “flugor” framför ögonen, ökat ögontryck;
  • dermatit, allergiska utslag;
  • lång och smärtsam erektion.

Symtomen på dessa biverkningar är vanligtvis på kort sikt och försvinner utan ytterligare medicinsk intervention. Men om de obehagliga och smärtsamma upplevelserna kvarstår i flera timmar förvärras patientens allmänna välbefinnande, ett akut behov av att konsultera en läkare.
Att köpa det ursprungliga Levitra-läkemedlet i vårt apotek gör det möjligt för patienten att få en högkvalitativ läkemedelslösning på potensproblem. Medicinska forskare har testat produktens sammansättning under lång tid, så att dess stabilitet och effektivitet har bekräftats. Detta farmakologiska preparat kan förbättra erektil funktion oavsett sjukdomens komplexitet.